BESCHIKBAAR

Winkelruimte Hoogvliet

Rijkeeplein 16 – Rotterdam

Omschrijving        Kenmerken        Foto’s        Kaart

Representatieve winkelruimte van 400m2

Omschrijving

TE HUUR diverse representatieve winkelruimten middenin het centrum van Hoogvliet, waaronder Rijkeeplein nummer 16.
De BuitenBan betreft een nieuw gerealiseerd woon- en winkelproject welke perfect aansluit op het reeds bestaande winkelcentrum de BinnenBan te Hoogvliet. Aan het Rijkeeplein is mede gevestigd de bibliotheek en de stadswinkel van de gemeente Rotterdam. Er zijn meerdere types winkelruimten beschikbaar aan het Rijkeeplein.

BEREIKBAARHEID

Per auto:
De op- en afritten van Rijksweg A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er is een ruime openbare gratis parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein, alsmede parkeergelegenheid in de ondergelegen garages.

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. Haltes van bus en metro bevinden zich op loopafstand van het winkelgebied.

INFORMATIE
Winkelcentrum de BinnenBan en de BuitenBan is niet alleen geliefd door inwoners van Hoogvliet. Door het grote diverse aanbod en het gratis parkeren trekt het winkelcentrum bezoekers uit de hele regio. Onder andere zijn hier reeds gevestigd: Action, Albert Heijn, Blokker, Dirk van den Broek, Etos, Hema, H&M, Hunkemöller, Kruidvat, Lidl, Rabobank, Sport 2000, Wibra en Zeeman.

VLOEROPPERVLAKTE
Rijkeeplein 14 ca. 340 m²
Rijkeeplein 16 ca. 400 m²
Rijkeeplein 17 ca. 630 m²

VOORZIENINGEN
Het gehuurde zal casco worden opgeleverd. Turn Key oplevering in overleg mogelijk.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten worden in nader overleg vastgesteld.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optiejaren. Ieder ander termijn in overleg.

HUURBETALING
Vooruit per kwartaal te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en eventuele voorschot servicekosten.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van het ‘Rijkeeplein’ te Hoogvliet Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door SOR geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Verhuurbaar vloeroppervlak:

400m2

Breedte gevel:

14.6m

Bouwjaar:

2012

Soort ruimte volgens bestemmingsplan:

Retail

Hoofdbestemming:

Retail

Opleverniveau:

Casco

Energielabel:

A

Overdracht

Netto huur prijs:

€5.333,- p/mnd

Voorschot stookkosten:

€1,-

Waarborgsom:

In overleg

Huurtermijn:

5 jaar met verlenging tot nog 5 jaar

Bankgarantie:

In overleg

Status:

Beschikbaar

Servicekosten:

€1,-

Ligging

Ligging:

In winkelcentrum, stadscentrum Hoogvliet

Parkeren:

Omliggende parkeerplekken en betaalde garage

Bereikbaarheid:

Uitstekend met auto en OV

Bedrijfsruimte op kaart

Neem contact op of vraag een bezichtiging aan