151-COMPL-GEVEL-LR-zijkant.jpg

Uw contactpersonen bij SOR

Het verhuurteam van SOR

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte? Dan staat het verhuurteam van SOR graag voor u klaar.

U kunt onderstaande contactpersonen van het verhuurteam bereiken via:

 

e-mail: huren@sor.nl

telefonisch: (010) 444 55 55

 

 

#

Ruben van der Horst

Verhuurmakelaar

"Het ogenblik waarop ik als verhuurmakelaar de sleutels overhandig aan dolblije nieuwe bewoners, blijft een super mooi moment waar ik veel energie van krijg."

#

Nathalie Reto

Verhuurmakelaar

“Wat ik plezierig vind aan deze functie is de afwisseling en het sociale contact. Waar ik blij van word, is als de nieuwe huurder echt tevreden is met zijn of haar nieuwe woning!”

#

Marian van Mansum-Sievers

Medewerker backoffice

“Het geeft voldoening als het verhuurproces administratief gladjes verloopt en woningen weer snel verhuurd kunnen worden. Tevreden huurders, daar doen we het voor!”

#

Maarten Knigge

Teamleider Verhuur en Marketing

“Ik vind het belangrijk dat wij ons zo goed mogelijk inleven in de klant. Alleen door goed te luisteren kunnen we tot de meest passende woonoplossing komen.”

#

Hannah van Parreeren

Verhuurmakelaar

“Het leukste van mijn werk vind ik de klantcontacten. Het geeft enorm veel energie om met goed luisteren en inleven een woningzoekende naar een plek te helpen waar hij of zij zich ook echt gelukkig voelt in een woning, het woongebouw en de woonomgeving.”

#

Germa Ijsselstein

Medewerker backoffice

“Het leuke aan mijn werk zijn de gesprekken met toekomstige bewoners. Als ze tevreden het kantoor verlaten en snel naar de woning willen om de sleutel in ontvangst te nemen, weet ik dat we het met het team weer goed gedaan hebben.”